[ad_1]

Temel Atma Töreni’ne Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün yanı sıra Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan ile hayırseverler Saim Buyruk ve Halil İbrahim Buyruk katıldı.

 

“ÇOK ŞANSLISINIZ”

 

Temel Atma Töreni’nde konuşan Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, “Allah size bir gelir nasip etti ama daha önemlisi o geliri böyle hayır işlerinde harcama duygusu verdi. O yüzden çok şanlısınız. Allah hayrınızı kabul etsin. Allah razı olsun. Sizleri tebrik ediyorum” dedi. 

 

 

TOPLAM KAPALI ALANI 1.092 METREKARE OLACAK

 

İstasyon Mahallesi’nde yer alan taşınmaza Buyruk Tekstil tarafından yaptırılacak olan 6 hekimli Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun bodrum ve zemin kattan oluşacağı ve toplam kapalı alanının 1.092 metrekare olacağı ifade edildi. Aile Sağlığı Merkezi’nde 6 adet muayene odası, gebe, bebek izlem, acil müdahale, laboratuvar, ofis, emzirme odası, eğitim odası ve mutfak; 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda ise 3 adet personel odası, çalışma ve eğitim odası ile teknik alanların yer alacağı belirtildi. 

 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ

 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *