[ad_1]

Prof. Dr. Hüseyin Rıza Ferhat Karabulut, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevini Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan’a devretti. Rektörlükte düzenlenen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da katıldı.

Kendisini bu göreve layık gördüğü için Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür eden Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan, Prof. Dr. Hüseyin Rıza Ferhat Karabulut’un müdürlük görevini büyük bir özveri ve gayretle yürüttüğünü belirterek emekleri için teşekkür etti. Erdoğan, teslim aldığı bayrağı daha ileriye taşımak için elinden geleni yapacağını ifade etti.

KURUMSAL ÇALIŞMALAR KARARLILIKLA DEVAM EDECEK

Fen Bilimleri Enstitüsü’nde herkesin görev bilinci ile çalışarak başarılı projelere imza attığını ifade eden Prof. Dr. Hüseyin Rıza Ferhat Karabulut ise tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek kurumsal çalışmaların kararlılıkla devam edeceğine inandığını belirtti.

“TECRÜBELERİNDENFAYDALANMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da Prof. Dr. Hüseyin Rıza Ferhat Karabulut’un yaptığı çalışmalarla bayrağı ileri taşıdığını ifade ederek, “Misyon değişimleri görev değişikliklerini de getiriyor. Fakat Prof. Dr. Hüseyin Rıza Ferhat Karabulut Hocamızla yollarımız ayrılmıyor, kendisinin engin tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğiz. 

Değerli Hocamıza çalışmalarından ötürü çok teşekkür ediyoruz. Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan’ın, bayrağı daha ileri taşıyarak Fen Bilimleri Enstitüsü’nün başarılı çalışmalarını devam ettireceğine yürekten inanıyorum.” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ

 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *