Müge Anlı Arife Gökçe olayı işlenmeye başladığı günden beri merakla araştırılıyor. Müge Anlı Arife Gökçe kimdir? Müge Anlı Arife Gökçe olayı nedir? Müge Anlı’da aranan Arife Gökçe isimli kişi bulundu mu? Her sabah 09.00 itibari ile başlayan Müge Anlı’nın programına yepyeni bir kayıp ihbarı yapılması üzerine harekete geçilmesi ile Arife Gökçe hakkında iz sürülmeye başlandı. Peki Arife Gökçe olayı nedir? Arife Gökçe kimdir? Arife Gökçe bulundu mu? İşte detaylar…

Arife Gökçe olayı nedir?

Müge Anlı’ya haftanın ilk günü başvuru yapması sonrasında çıkan aile, Arife Gökçe’nin 4 gündür kayıp olduğunu açıkladı. Derinlemesine araştırmaya giren Müge Anlı Arife Gökçe hakkında inanılmaz detaylar keşfetti.

Arife Gökçe kaçırıldı iddiaları

17 Aralık’tan beri kaçırıldığı iddia edilen Arife Gökçe’nin ortadan kaybolmasında birçok şaibe bulunduğu kanısına varıldı.

Arife Gökçe’nin eşi, kaçırılma ihtimali üzerinde durduğu olay ile alakalı yaptığı açıklama da köy de bulunan ve psikolojik rahatsızlığı var olan bir kişiden şüphelendiğini açıkladı.

Arife Gökçe’nin eşi yaptığı açıklama da:

“Yaptığı yemeği ocakta bırakıp gitti. Bizim köyümüzde Sinan isminde psikolojik rahatsızlığı bulunan bir adam yaşıyor. Kadın, erkek herkesin telefonlarını ezbere biliyor bu adam. Kesin Sinan benim eşimin başına birşey getirdi.” dedi.

Şüpheli de kayboldu

Arife Gökçe olayı ile eş zamanlı olarak şüpheli Sinan isimli bireyin de ortadan kaybolduğu açıklaması sonrasında tüm hedefler kendisini göstermekte iken, köy de giriş ve çıkışlarda arama çalışmaları başlatıldı.  Sinan isimli şüphelinin psikolojik sorunlarını olduğunu açıklayan Arife Gökçe’nin eşi Fikri Gökçe, Sinan’ın kendisine ulaştığını ve ‘sizinle birileri uğraşıyor’ dediğini iddia etti. Sinan’ın başkaları tarafından yönetildiğini iddia eden eş “Sinan bana bizzat söyledi. Fikri amcacım benim sizinle bir sorunum yok. Seninle dargın olan biri kırgın olan biri var dedi. Biz bu adamı kim yönetiyor onu bulamıyoruz bunu yapacak kapasitede bir adam değil Sinan.” dedi.

Arife Gökçe olayı kaçma değil kaçırılma

Kaçırıldığı sırada evde süt kaynatmakta olduğunu söyleyen eşi, süt kaynamış taşmış yerlerdeydi açıklaması ile zorlana kaçırıldığını da ima etti.  Aralarında hiç sorunu olmadığını açıklayan eşi, ‘Eğer ki rızası ile kaçma durumu var ise benden razı değilse boşanırız olur biter’ diye de sözlerine ekledi.

Arife Gökçe’nin gelinleri de konuştu

Evden kaçacak bir insan olmadığını açıklayan gelinleri kayınvalidesini çok sevdiklerini ve asla kaçmak ile alakalı bir olayın olmadığını savundu.

Arife Gökçe’nin kaçma ihtimalini suya düşüren iddialarda da migren hastası olduğunu ve ilaçlarını yanına almadığını açıklayan eşi Fikri Gökçe,

“Benim eşimin bir migren ilacı vardı. Her zaman bir tane içerdi. Onu dahi içmemiş. Yemek yiyemez dişleri olmadan. Onu da almamış takmamış öyle gitmiş”

derken, Müge Anlı’da en azından tüpü kapatırdı dedi ve olayın kaçırılma ihtimali üzerinde durdu.

Arife Gökçe kimdir?

Samsun’un bir köyünde yaşayan Arife Gökçe, 64 yaşında. 5 çocuğu ve 12 torunu bulunan Arife Gökçe 17 Aralık’tan bu yana kayıp.

Sinan Yayına katıldı

Kendisi hakkında ortaya atılan söylemlerin iddia olduğunu söyleyen Sinan isimli genç, Arife Gökçe’nin kendisine ilgisi olduğunu söylerken, herkesin içinde kötü davrandığını ancak yalnızken kendisi ile ilgilendiğini iddia etti.

Mustafa ve Kadir Arife’yi kaçırdılar iddiası!

Sinan iddialarına devam ederken Mustafa ve Kadir’in kendisinden Arife Gökçe’nin evini öğrendiğini söyledi. Sonrasında ensesinden vurarak da kaçırdıklarını iddia etti.

Herkes Sinan’dan şikayetçi

Bayan ve erkeklere kötü davranışları olduğu iddia edilen Sinan için türlü türlü iddialar ortaya atıldı. Gökçe’nin kız kardeşi yaptığı açıklama da Sinan ve Kadir’den şikayetçiyim ben. Bana da mesaj attılar. Beni kaçıracaklardı. Ben bunlar yüzünden evimi değiştirmek zorunda kaldım” derken, bir köylü bayan da kendisini rahatsız ettiğini söyledi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *