[ad_1]

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, dün İlçe Başkanı Salih Azbay, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adem İçli ve beraberindeki partililerle birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Abdullah Öğe, adaylıklarının belirlenmesinin ardından birbirleriyle görüşerek, nezaket çerçevesinde siyaset yapacaklarını söylediklerini ifade etti. 

 

 

 

 

“SİYASET BÖYLE BİR ŞEY”

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 3.dönem için de aday olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da, AK Parti’den Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Abdullah Öğe’yi tebrik edip başarılar dileyerek  “Seçimler gelip geçiyor. Ben her zaman aynı şeyi söylüyorum. Burada yüz yüze bakan insanlarız. Arkadaşlıklarımız var, dostluklarımız var. Adem abiyle biz mecliste o bir taraftan, o bir taraftan söyleniriz ama çıkarız birbirimizin hatırını sorarız. Siyaset böyle bir şey bana göre” dedi. 

 

“GÜZEL BİR YARIŞ OLSUN”

 

Akay, “Bu dönemde tabi ki Çerkezköy’ün iyiliği için herkes fikirlerini söylüyor, söyleyecek. Ama siyasetin sonu var. Nisan’ın 1’i var. Nisan’ın 1’inde yine yüz yüze bakacağız, yan yana geleceğiz. O yüzden güzel bir yarış olsun. Başarılar diliyorum bütün arkadaşlara, kolaylıklar diliyorum. Allah herkese güç kuvvet versin. Kazanan Çerkezköy olur inşallah” diye konuştu. 

 

“BİZİM DERDİMİZ ÇERKEZKÖY”

 

Çerkezköy’de doğduklarını, burada büyüdüklerini söyleyen Abdullah Öğe de “Buranın ekmeğini yedik. Çocuklarımız burada büyüyor. Çerkezköy’ü daha yaşanabilir hale getirmek için kimin ne katkısı varsa sunacak. Seçimler yapılır biter. Önemli olan nezaket çerçevesinde Çerkezköy’e katkı sunacak projelerle bu sürecin geçmesi. Bizim derdimiz Çerkezköy” dedi. 

 

“SİYASETİN AKŞAMI VAR, SABAHI YOK”

 

Sürecin kendisi için başka türlü başladığını, sonrasında farklı geliştiğini söyleyen Akay, “Siyasetin akşamı var sabahı yok. Bir yandan yarım kalan projelerimize devam ediyor. Bir yandan iş bir yandan siyaset devam edecek. 10-15 güne kadar siyaset daha da hareketlenir” dedi. 

 

“SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Çerkezköy’ün birçok ilden daha fazla nüfusa sahip olduğunu dile getiren Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe de “Daha çok vatandaşımıza, hemşehrimize ulaşmak için bize görev verildiğinden beri durmadan çalışıyoruz. Çerkezköy’ün her mahallesine, her caddesine girmeye çalışıyoruz. Sahada olmaya devam edeceğiz. Bazı yerlerde sizinle de sık sık denk geleceğiz. Daha önce de Çerkezköy’e hizmeti olmuş belediye başkanlarımıza, bir taş üstüne bir taş koyan herkese şahsım ve teşkilatım adına teşekkürlerimi iletiyorum. Kim ne hizmette bulunduysa Çerkezköy için, hemşehrilerimiz için katkıdır. Her dönemde belediye başkanlarımız bundan sonra da daha iyisini, daha fazlasını yapmak için mücadele edecek. Bizler de onlardan biriyiz. Bizim de derdimiz gayemiz bu. Hepimize hayırlısı olsun. Daha güzel bir Çerkezköy için çalışacağız” dedi. 

 

“EMEKLİLİK VAKTİM GELMEDİ”

 

AK Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adem İçli’nin “2 dönemdir görev yapan Vahap Başkanı EYT’den emekli edeceğiz” esprisine de Vahap Akay, yine espriyle “Ben geç SGK’lı olmuşum. 2003 SGK girişliyim. O yüzden pek emeklilik vaktim gelmedi” cevabını verdi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir