[ad_1]

Vali Soytürk’e; Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Nair, Yatırım İzleme Şube Müdür Vekili Tolga Göçmen, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, hayırsever Nuray Erdoğan’ın eşi Ramazan Erdoğan ve oğlu Ahmet Erdoğan eşlik etti.

 

“İHTİYAÇ DUYULAN BİR YATIRIM” 

 

Okulu gezerek incelemelerde bulunan ve yetkililerden okulun yapım süreci hakkında bilgi alan Vali Soytürk, “Özel eğitim gereksinimi duyan çocuklarımıza güzel bir eğitim ortamı sunan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Okulun açılışını yaptığımızda inşallah çocuklarımız burada iyi bir eğitim alacaklar. Hayırseverler Nuray Erdoğan, Nestin Ercan ve Ecz. Şule Yıldız, 2018 yılında vefat eden anne ve babalarından kendilerine kalan mirası, babalarının eğitime önem vermesi sebebiyle okul yaptırarak değerlendirmek istemişlerdir. İkamet ettikleri Tekirdağ’da ihtiyaç duyulan özel eğitim okulu yaptırmakta karar kılmışlardır” dedi. 

 

16 DERSLİKLİ 

 

Binanın oturum alanının bin 652 metrekare olup, toplam alanının 4 bin 593 metrekare olduğunu kaydeden yetkililer de “Okul projesi özel eğitim gereksinimi duyan öğrencilere uygun olup; okulda 16 derslik, 16 bireysel eğitim odası, 3 bakım odası, müzik atölyesi, görsel sanatlar atölyesi, kütüphane, yemekhane, mutfak, konferans salonu, fizyoterapist salonu, çok amaçlı salon, öğretmeler odası ve idari odalar bulunmaktadır” dedi. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir