[ad_1]

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, adaylığının açıklanmasının ardından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ziyaretlerinin ardından dün de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 4 dönem Tekirdağ Milletvekilliği yapan, 3 dönem de parti meclisinde görev alan Dr. Candan Yüceer, 10 Ocak tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilmişti. 

ÖZEL VE ALBAYRAK’I ZİYARET ETMİŞTİ

Adaylığının ilan edilmesinin ardından geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek Anıtkabir’de Cumhuriyetimizin kurucusu, Türkiye Cumhuriyetinin ilk cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve 2’nci cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün kabrini ziyaret eden Yüceer, partisinin genel merkezinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e bir ziyaret gerçekleştirmişti. 

İMAMOĞLU’NA ZİYARET

17 Ocak’ta 2 dönemdir Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Kadir Albayrak’ı ziyaret eden Dr. Candan Yüceer, Cuma günü de 2’nci dönem için yeniden aday gösterilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Ekrem İmamoğlu’nun daveti üzerine gerçekleştirilen  ziyarette kampanya stratejilerini ve komşu iki ilin işbirliği alanlarını değerlendirdiklerini söyleyen Yüceer, desteği ve dayanışması için Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti. Yüceer’e ziyaretinde CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli de eşlik etti. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir