[ad_1]

Çerkezköy’de 2021 yılında ‘İyi Duymak Hayata Bağlar’ sloganı ile kurulan, geçtiğimiz günlerde de Saray’da ikinci şubesini hizmete sunan İlk Frekans İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi, Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile indirim protokolü imzaladı. 

 

2021 yılında Çerkezköy de hizmete başlayan İlk Frekans İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi ikinci şubesini geçtiğimiz günlerde Saray’da açtı. 

 

ÜYELERE ÖZEL AVANTAJLAR SUNULACAK

 

İlk Frekans İşitme Cihazları Merkezi, Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile işbirliğini güçlendirmek amacıyla bir indirim protokolü imzaladı. Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özen ve İlk Frekans İşitme Cihazları Merkezi Kurucusu İlknur Demir tarafından imzalanan protokol kapsamında esnaf odası üyelerine özel avantajlar sunulacak. İmzalanan indirim protokolü kapsamında, Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri, İlk Frekans İşitme Merkezi’nden alacakları ürün ve hizmetlerde özel fiyat avantajlarından yararlanabilecek.

 

“İŞİTME SAĞLIĞINA ÖNEM VEREN HERKESİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ”

 

İmza töreninde konuşan İlk Frekans İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi Kurucusu İlknur Demir, işitme sağlığına önem veren herkesin yanında olmaya devam ettiklerini belirterek, “Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine özel indirimlerle, işitme cihazlarına daha kolay erişim sağlamak istiyoruz” dedi. 

 

“ÜCRETSİZ İŞİTME TARAMASI YAPTIRABİLECEKLER”

 

Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özen ise yaptığı açıklamada, “Üyelerimize sunduğumuz avantajlar aracılığıyla, iş ortaklarımızla güçlü bir dayanışma sergilemeye devam ediyoruz. İlk Frekans İşitme Merkezi ile yapılan bu protokol, üyelerimizin işitme sağlığını desteklemeyi amaçlıyor. Saray’ımızda yeni açılan İlk Frekans İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi ile yaptığımız protokol kapsamında İlk Frekans İşitme Merkezi’nden alacakları ürün ve hizmetlerde özel fiyat avantajlarından yararlanabilecek olan üyelerimiz ücretsiz işitme taraması da yaptırabilecek” dedi. 

 

Haber / İrem BANÇO

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir