[ad_1]

Eşinin hayatından endişe ettiklerini ifade eden dört aylık eşi Rojda Karabacak, eşini görenlerin en yakın kolluk kuvvetlerine başvuruda bulunmasını istedi. 

 

Kapaklı’da yaşayan ve Çerkezköy’de erkek kuaförü işleten 37 yaşındaki evli Arif Karabacak, Cuma günü iş yerini kapattıktan evine gelip bir süre oturduktan sonra evden dışarıya çıktı. 

 

ÇOK YÖNLÜ SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

 

Saat 22.00’de evden ayrılan ve kendisinden o saatten itibaren haber alınamayan Karabacak’ın eşi durumundan şüphelenerek durumu polise bildirdi. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken, çevredeki MOBESE kayıtlarını mercek altına aldı. Eşinin hayatından endişe ettiklerini ifade eden dört aylık eşi Rojda Karabacak, eşini görenlerin en yakın kolluk kuvvetlerine başvuruda bulunmasını istedi. 

 

“POLİSE KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDUK”

 

Rojda Karabacak, “Eşimin herhangi bir sıkıntısı ya da hastalığı yoktu. Cuma günü iş yerini kapattıktan sonra kendisine bir daha ulaşamadık. Bahçelievler Mahallesi’nde oturuyoruz. Üzerinde Beyaz Sweat, gri kot ceket, siyah şişme mont, gri pantolon vardı. Polise gidip kayıp başvurusunda bulunduk. Telefonu en son Yıldızkent mevkiinde sinyal vermiş. Ancak çevrede araştırma yaptığımızda Pazar günü de Namık Kemal Bulvarında görüldüğü söylendi. Eşimi görenler 0552 347 42 77 numaralı telefondan da bizlere ulaşabilirler” dedi. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir