[ad_1]

Özgür Sönmez’in cumartesi günü saat 16.30’da CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen aday adaylığı açıklamasına CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Tekirdağ Barosu Başkanı Egemen Gürcün, partililer ile Özgür Sönmez’in ailesi ve yakınları katıldı. İlk, orta ve lise eğitimini Çerkezköy’de tamamladıktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi’nden ve sonrasında da Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nden teknik öğretmen olarak 2010 yılında mezun olduğunu ve İş hayatına özel sektörde üretim şefliği ile başladığını söyleyen Özgür Sönmez, daha sonra iş güvenliği uzmanlığını alarak iş hayatına farklı bir yön verdiğini ve 2014 yılında kurduğu eğitim kurumunda iş hayatına devam ettiğini ifade etti. 

“ÇERKEZKÖY’ÜN FAYDASINA OLACAK TÜM PROJELERİNDE PAYDAŞ OLACAĞIZ”

Birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görevler aldığını dile getiren Sözmez, “Aday gösterilmem ve seçilmem durumunda da tüm sivil toplum kuruluşlarıyla uyum için Çerkezköy’ün faydasına olacak tüm projelerinde onlarla paydaş olacağız” dedi. 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nde 3 dönem yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunduğunu, bugün de denetleme kurulu üyeliğinin devam ettiğini söyleyen Sönmez, “Kent konseyinde 2 dönemdir yürütme kurulu üyeliği yapmaktayım. İlçemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda 12. Grubu temsilen meclis üyeliği ve yine devamında da yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptım” diye konuştu. 

“MİKRO VE MAKRO PLANLARIMIZ HAZIR”

 

Cumhuriyet Halk Partisi’ne resmi üyeliğinin 2010 yılında gerçekleştiğini söyleyen Sönmez, “Bizler Çerkezköy’de yaşayan insanlar olarak birlik ve beraberlik içinde yaşıyoruz. Keşanlı Volkan benim mahalle arkadaşım, Vanlı Erhan okul arkadaşım, Samsunlu Betül iş arkadaşım kısacası bizler 7 bölge 81 ilden ülkemizdeki tüm kültürleri bir arada barındıran Çerkezköy’ümüzün mozaik yapısını oluşturuyor. 

Dostça, arkadaşça kardeşçe bir arada yaşamaktan da çok mutluyuz. Son verilere göre 206 Bin 829 Kişinin yaşadığı 326 kilometre alana sahip ilçemiz 12 mahalleden oluşmaktadır. Mahallelerimizi incelediğimizde görüyoruz her mahalle birbirinden faklı. Gazi Osman Paşa MMahallemizin sorunu ile Gültepe Mahallemizin sorunu aynı değil. 

Cumhuriyet Mahallemizle Bağlık Mahallemizin sorunları aynı değil. Buna göre mikro ve makro planlarımız hazır. Çerkezköy’ün mevcut durumunu çok iyi analiz ettim ve dersime de iyi çalıştım. Çerkezköy’ümüze çok yakışacağına inandığımız gelecek vizyonunu hazırladık. Adaylığımızın ardından yapacağımız proje tanıtımında hepsini tüm detaylarıyla siz değerli hemşerilerimizle paylaşmanın heyecanı içindeyiz” dedi. 

“TEKİRDAĞ’IN EN ÇOK GÖÇ ALAN İLÇESİ”

Çerkezköy’ün bir sanayi kenti olduğunu ve Tekirdağ’ın en küçük yüz ölçümüne sahip ilçesi olmasına karşın en fazla göç alan ilçesi olduğunu dile getiren Sönmez, “Bu sebeple birçok yerel yatırıma ihtiyaç var. Nasıl çözümleneceğini de göreve geldiğimizde konusuna hakim, liyakat sahibi kadrolarımızla çözeceğiz. 

Çerkezköy’ümüzü önce Trakya’nın daha sonrada Türkiye’nin parmakla gösterilir ilçeleri arasına sokacağız. Belediyenin kapılarını sonuna kadar halkımıza açmak için adayız, Siyaset için değil yurttaş için, taraf olmak için değil, hizmet etmek için adayım. Ayrıştırmak için değil birleştirmek için makam ve konum için değil, Çerkezköy’de yaşayan biri olarak sorumluluk almak için adayım” dedi. 

Haber / İrem BANÇO

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir