[ad_1]

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Malkara’nın kırsal mahallelerine yönelik toplu taşıma hizmetini pilot olarak 30 Ekim Pazartesi gününden itibaren başlatıyor.

“ULAŞIM AĞIMIZI GENİŞLETİYORUZ”

“Malkara’mızın kırsal mahallelerine yönelik önemli bir ulaşım hizmetini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte vatandaş odaklı hizmetlerimize devam ediyoruz. Kırsal mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımız toplu taşıma sisteminden en iyi şekilde faydalanabilmeleri için Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ulaşım ağımızı genişletiyoruz. 

Artık otobüslerimiz sadece ilçe merkezlerinde değil, kırsal mahallelerimizde de hizmet verecek. Günden güne büyüyen ulaşım ağımız, açtığımız yeni hatlarla beraber daha da genişleyecek. Toplu ulaşım sisteminde yaptığımız yatırımlar hız kesmeden devam edecektir” ifadelerini kullandı.  

“İLERLEYEN SÜREÇTE HAFTANIN TÜM GÜNÜNE YAYILACAK” 

TEKPARK Ulaşım A.Ş. tarafından yapılan düzenlemeler sonucunda Pazartesi gününden itibaren seferlerin başlayacağını ve her hafta Pazartesi günü Malkara’nın kırsal mahallelerinde vatandaşların hizmetinde olacağını kaydeden Yurdakul, “İlerleyen zamanlarda haftanın tüm günlerine yayılacak şekilde taşıma planını genişleterek, tüm kırsal mahallelerimizi toplu taşıma hizmetinden faydalanabilmesi için dâhil edeceğiz. 

Kırsal mahallelerimizde toplu taşıma seferlerinin başlamasını sağlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hemşerilerimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

YENİ HATLARLA BİRLİKTE BELİRLENEN GÜZERGÂHLAR 

57 Numaralı Hat Güzergâhı; Bayramtepe, Davuteli, Dolu, Şahin, Kürtüllü, Hemit, Demircili, Yılanlı, Yaylagöne, Yaylaköy, Hasköy, Ahmetpaşa ve Malkara,58 Numaralı Hat Güzergâhı; Sağlamtaş, Çınarlıdere, Emirali, Çimendere, Balabancık, Karacahalil, Gözsüz ve Malkara, 59 Numaralı Hat Güzergâhı; Mestanlar, Doğanköy, Bağpınarı, Kozyörük, Sarnıç, Kiremitlik, Batkın, İbrice ve Malkara, 60 Numaralı Hat Güzergâhı; Sağlamtaş, Kalaycı, Müstecep, Deliller, Vakıfiğdemir, Dereköy, Yenice, Develi, Kermeyan, Yörük, Karamurat, İbribey, Kırıkali, Evrenbey, Karaiğdemir, İshakça ve Malkara şeklinde olacak.  Vatandaşlar, hatlarla ilgili detaylı bilgilere www.tekulas.com.tr internet adresinden ulaşabilecek. 

Haber / Menşure KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir