[ad_1]

Cumhuriyet Parkı içerisinde yer alan, aktif 700 kayıtlı üyesi bulunan, günlük olarak dört bardak çayın ücretsiz olarak ikram edildiği Yaşayan Çınarlar Sosyal Tesisi’nde gün içerisinde taş kırma, modern makrome el sanatları, mandala desen boyama ve bambu sepet yapımı gibi çeşitli sanat derslerinin yanı sıra zihin geliştirme, egzersiz ve spor, yap-boz, canlı müzik, kitap ve şiir okuma, çeşitli oyun aktiviteleri, aile birlik etkinlikleri, psikolojik ve sosyal destek saati ile müze gezileri gibi çeşitli etkinliklerin yanı sıra özel gün ve haftalara özgü de organizasyonlar gerçekleştiriliyor.

HER AY FARKLI ETKİNLİK TAKVİMİ SUNULUYOR

Çorlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde karma modül sisteminin hayata geçirildiği proje kapsamında her ay farklı etkinlik takvimi sunuluyor. Geçtiğimiz haftalarda spor etkinliğinde 65 yaş üstü vatandaşlar Cumhuriyet Parkı’nda yürüyüş yaparken sonrasında sağlık kontrolünden geçtiler. 

Ayrıca kemik erimesi, böbrek hastalıkları gibi farklı sağlık konularında konuk uzman doktorlardan bilgi alma fırsatına erişen vatandaşlar, bir başka gün etkinliğinde de hafızaya dair oyunların oynandığı etkinliklerde bir araya geldiler. Tesis üyeleri geçtiğimiz günlerde ise ozanların konuk olduğu bir etkinlikte bir araya geldi. 

Haber / Buse AKIN
 

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir