[ad_1]

 

Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var’ın başlama vuruşuyla başlayan Futbol Turnuvası’nın 3 hafta boyunca devam edeceği belirtildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘’Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’’ yenilenen Ertuğrul Yanık Tesisleri’nde gerçekleştiriliyor. 

ÖDÜL TÖRENİ İLE SONA ERECEK

 

Günde 5 karşılaşmanın olacağı ve toplamda 68 maçın yapılacağı turnuva, ödül töreni ile son bulacak. Grup maçlarının devam ettiği turnuva, 27 Ekim Cuma günü gerçekleşecek final maçı ve kupa töreni ile son bulacak. 100. yıl Cumhuriyet Turnuvası’nda sporseverlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, “Spora ve sporcuya değer veren belediyecilik anlayışıyla kentimizdeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Baştan sona yenilediğimiz Ertuğrul Yanık Halı Saha Tesisleri’nde spora gönül vermiş hemşehrilerimizle heyecan dolu bir turnuvayı gerçekleştiriyoruz” dedi. 

24 TAKIM YER ALIYOR

 

Turnuvada ilçedeki resmi kurum ve mahallelerdeki sporseverlerden oluşan 24 takımın yer aldığını dile getiren Başkan Var, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na kadar tüm müsabakaları gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Düzenlemiş olduğumuz turnuva ile kentimizdeki birlik, beraberlik ve dayanışmayı arttırarak, sporun güzelliklerine tanıklık edeceğiz. 

100. Yıl Cumhuriyet Turnuvası’nda mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir