[ad_1]

 

Vali Recep Soytürk dün de Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, 1. İdare Mahkemesi Başkanı Özkan Atasever, 2. İdare Mahkemesi Başkanı Alper Karaaslan ve Vergi Mahkemesi Başkanı Halil Gündüz’e iade-i ziyarette bulundu. 

İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

 

İlk olarak Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül’e iade-i ziyarette bulunan Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Bölge Adliye Mahkemesi’nde gerçekleşen ziyarette Cumhuriyet Başsavcısı Bingül ile bir süre görüştü. Vali Soytürk, Tekirdağ Adalet Sarayı’nda 1. İdare Mahkemesi Başkanı Özkan Atasever’e de iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül de yer aldı.

KARAASLAN’A İADE-İ ZİYARET

 

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 2. İdare Mahkemesi Başkanı Alper Karaaslan’a da iade-i ziyarette bulundu. Tekirdağ Adalet Sarayında gerçekleşen ziyarette Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül ve 1. İdare Mahkemesi Başkanı Özkan Atasever de yer aldı. Soytürk, Vergi Mahkemesi Başkanı Halil Gündüz’ü de ziyaret etti. 

Tekirdağ Adalet Sarayında gerçekleşen ziyarette Vali Soytürk, Vergi Mahkemesi Başkanı Halil Gündüz’le bir süre görüştü. Ziyarette Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül ve 1. İdare Mahkemesi Başkanı Özkan Atasever de yer aldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir