[ad_1]

 

Toplantı sonrası açıklama yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Gölgemizin havasını iyileştirmek için tüm kurumlarla iş birliği yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplantıya Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öztürk, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Başuzman Araştırmacı Doç. Dr. Faruk Dinçer ve Uzman Araştırmacı Fatih Kemal Dinçer katıldı. Toplantıda özellikle vatandaşların şikayet ettiği hava kirliliği ve koku sorunu dolayısıyla Çorlu ve Ergene’de oluşan hava kirliliği ve bu kirliliğin ölçülmesine dair yapılacak projeler masaya yatırıldı. 
 

“HAVA KİRLİLİĞİ SORUNUNU GÖRÜŞTÜK”

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, Çorlu TSO ev sahipliğinde, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsü’nden Başuzman Araştırmacı Doç. Dr. Faruk Dinçer’in katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplantıda Çorlu ve Ergene ilçelerinin hava kirliliği konusunu görüştüklerini belirtti. 

“İŞ BİRLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Yaşadıkları bölgenin hava kalitesini nasıl iyileştirebilecekleri üzerine görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Sarıkurt, bölgenin havasını iyileştirmek için tüm kurumlarla iş birliği yapmaya devam edeceklerini dile getirdi. 

Haber / İrem BANÇO

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir