[ad_1]

Genel Sekreter Ahmet Şimşek ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feridun Şengör ile birlikte Tıp Fakültesi Binası’nı gezen Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.    

 
“EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK” 

Tıp Fakültesi Morfoloji Binası inşaatında sona gelindiğini belirten Rektör Prof. Dr. Şengörür, kalan eksikliklerin de en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların çok hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade etti.

“MODERN ÖZELLİKLERE SAHİP OLACAK”

 

Bina hakkında bilgi veren yetkililer de “15 bin 706 metrekare kapalı alana sahip olan Tıp Fakültesi Morfoloji Binası, 4 blok şeklinde olup binada; 55 laboratuvar, 18 derslik, 1 amfi, 2 kütüphane, 1 kantin, 5 toplantı odası, 1 seminer salonu ve 49 ofis yer alıyor. 

Ayrıca bina; Akıllı Kürsü Sistemi, Akıllı Yoklama Sistemleri, Dijital Pano Sistemleri ve Akıllı Sınıf sistemlerinin yanı sıra Akıllı Bina Yönetim Sistemleri, Akıllı Aydınlatma Sistemi, Akıllı İklimlendirme Sistemi, Akıllı Bina Sıhhi Tesisat Sistemi ve Kampüs İçi Akıllı Yönlendirme Sistemleri gibi modern özelliklere sahip olacak” dedi. 

Haber / Ebru CÜNİ 

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir