[ad_1]

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Edirne Merkez Huzurevi’nde düzenlene etkinliğe; Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, siyasi partilerin temsilcileri ve huzurevi sakinleri katıldı.

MÜZİK ŞÖLENİ SUNULDU 

 

Etkinlikte; huzurevi sakinleri tarafından yıl boyunca hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin sergi açılışı gerçekleştirildi. Katılımcılar tarafından sergi gezilerek, üretilen ürünler tek tek incelendi. Sergi sonrası huzurevinde hizmet almakta olan yaşlılar ile birlikte akşam yemeği programında bir araya gelindi. 

Günün anlam ve önemine ilişkin “Dünya Yaşlılar Günü” kapsamında pasta kesildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde; Mor İz Müzik grubu tarafından huzurevi sakinlerine yönelik müzik şöleni düzenlendi. Müzik şöleninde gönüllerince eğlendiler. 

“NİCE SAĞLIK, HUZUR, MUTLULUK DOLU YILLARIMIZ OLSUN”

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Edirne İl Müdürü Bilgin Özbaş, “Müdürlük olarak yaşlılarımıza yönelik hazırladığımız Yaşlılar Günü Etkinlikleri programlarında bizler ile bir arada olan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Huzurevinden hizmet alan yaşlılarımızla bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduk. Birlikte nice sağlık, huzur, mutluluk dolu yıllarımız olsun. Dünya Yaşlılar Günü’nüz kutlu olsun” dedi.

Haber / Ebru CÜNİ 

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir