[ad_1]

Kurslar için dün itibariyle başlayan kayıtlar, 5 Ekim Perşembe günü mesai bitimine kadar devam edecek. Kurslara katılmak isteyenler, Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masası’na kayıtlarını yaptırabiliyor.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl beşincisi organize edilen Yetişkin Kış Spor Kursları için kayıtlar başladı. 

KAYITLAR BAŞLADI

Konuyla ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Pilates, Yoga, Almanca (A1), İngilizce (A1), İşaret Dili, Modern Dans, Karma Dövüş, Halk Dansları, Latin Dansları ve Zumba olmak üzere 10 farklı branşta düzenlenecek olan Yetişkin Kış Spor Kursları’na müracaat etmek isteyen vatandaşların kimlik fotokopileri ile Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masası’na müracaat edebileceğini ifade etti. 

KAYIT İÇİN SON GÜN 4 EKİM

 

Ücretsiz olan Yetişkin Kış Spor Kurslarının kontenjan ile sınırlı olduğunu söyleyen Akay, “Kurslardan 18 yaş ve üzeri isteyen tüm vatandaşlarımız faydalanabilir” dedi. Başvuruların Perşembe günü mesai saati bitiminde sona ereceğini belirten Akay, 9 Ekim Pazartesi günü başlayacak olan Yetişkin Kış Spor Kurslarının 30 Aralık Cumartesi günü sona ereceğini ifade etti. 

Haber / Ebru CÜNİ

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir