[ad_1]

 

Ziyarette konuşan Soner Ilık, oda yönetimi olarak Kırklareli’ndeki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“ORTAK YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALARA KATKI VERMEYE HAZIRIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan da “Bize düşen fikir ortaklığında ve farklı proje desteklerinde yanınızda olmak istiyoruz. Bu konuda her türlü katkıyı sağlamaya hazırız. Kırklareli, Türkiye’nin Avrupa’ya ve Avrupa Birliği’ne açılan iki tane kapısından birisi durumunda bulunuyor. Kırklareli’nin hem İstanbul’a yakınlığı hem de bunun yanında bakir kalabilme gibi önemli bir özelliği var. 

İnsanlar artık bakir yer özlemini de fazlasıyla yaşıyorlar. Son zamanlarda yapılan ulaşım imkanlarıyla daha da yakınlaşmış olması ile bunları birleştirdiğimiz zaman kıymetli bir kaynağa sahip olduğunu görüyorum. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odamızın Yönetimi inşallah bu kaynağı kullanarak, marka değerlerini daha da güçlendirip, önümüzdeki süreçte çok daha ileri noktalara taşıyacaktır” dedi.

Haber / Erdal AYDIN

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir